Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
INTERIEUR DECOR BLOG Blog over interieur - design en Wonen
INTERIEUR DECOR BLOG

Wat doet een kledingkast met jouw interieur?

Vele kleine details spelen een belangrijke rol in het interieur van uw slaapkamer. Zo ook uw kledingkast. Een kledingkast kan er voor zorgen dat het uw interieur breekt of maakt. Maar hoe zorgt u er nou voor dat het uw interieur maakt in plaats van breekt? Hieronder geven wij u een aantal tips waarop u moet letten bij uitzoeken van een kledingkast.

 

Kies voor één kledingkast

Zodra u uw slaapkamer voorziet van allerlei losse meubelstukken bent u al snel het overzicht kwijt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kleine kamer met allerlei erfstukken. De vele meubelstukken maakt de ruimte niet alleen kleiner, maar ook chaotischer.

Dit terwijl een geordende slaapkamer uw kwaliteit van het slapen ten goede brengt. Beter zou het daarom ook zijn om uw slaapkamer van één kledingkast te voorzien. Meer over de verschillende soorten kledingkasten, mogelijke materialen, prijzen, … vind je op https://www.kledingkast-expert.nl/.

 

Kies voor een passende kledingkast

kledingkast maatwerk

Een te kleine kledingkast zal uw interieur niet ten goede komen, maar een te grote kledingkast ook niet. Een te kleine kledingkast zal voor weinig harmonie in uw slaapkamer zorgen. Echter zal een te grote kledingkast er op zijn beurt weer voor zorgen dat u een verkrampt gevoel geeft in uw slaapkamer. Belangrijk is het dus om een kledingkast uit te zoeken die niet te klein of te groot is.

Tip! Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de afmetingen van uw slaapkamer en uw kledingkast, voordat u opzoek gaat naar een geschikte kledingkast.  Teken dit vervolgens uit op een papier.

 

Kies voor veel opbergruimte

Als het op het dragen van sieraden, accessoires enz. aankomt dan geldt: LESS IS MORE. Ook in uw slaapkamer geldt: LESS IS MORE. Te veel prullen in uw slaapkamer zorgt voor veel afleiding. Dat op zijn beurt weer leidt tot een onrustig gevoel. Dit komt uw nachtrust niet ten goede. Daarom raden we u ook aan om een kledingkast uit te zoeken waar u veel spullen in kwijt kunt.

 

Offertes voor maatwerk schrijnwerk ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsingen en kwalitatieve materialen. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen